Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Sky Lounge: Το πιο δροσερό Rooftop της Αθήνας με θέα την Ακρόπολη & το Λυκαβηττό

Ζέστη στην πόλη... ψάχνεις ένα δροσερό rooftop να πιεις το cocktail σου...ένα rooftop με ωραία ατμόσφαιρα, θέα και άψογο service...διάλεξε την καρδιά της Αθήνας και φτάσε στις αρχές της Ακαδημίας. Εκεί θα συναντήσεις το ξενοδοχείο Melia Athens της γνωστής αλυσίδας Melia Hotels International.
Βλέπεις το χαλάκι με το αντίστοιχο λογότυπο, κάνεις ένα spin στην χαρακτηριστική πόρτα εισόδου των ξενοδοχείων (επειδή είσαι ευγενικό παιδί λες και ένα καλησπέρα σας στην reception), καλείς το ασανσέρ, πατάς το RG και ανεβαίνεις στον 9ο όροφο...και σου κόβεται η ανάσα...μόλις έφτασες στο Sky Lounge Rooftop Dinning Bar.

Υπέροχη θέα στο Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, lounge και latin διάθεση (σε Ισπανική αλυσίδα είμαστε άλλωστε!) και smart κόσμος διαφόρων εθνικοτήτων. Κάνε skip την ιδέα να βουτήξεις στην 22 μέτρα πισίνα (είναι ανοιχτή για χρήση μέχρι τις 18.00), και διάλεξε ένα δροσιστικό cocktail για να χαλαρώσεις.   


Εκτός από τις κλασσικές επιλογές ανάμεσα στα δημοφιλή cocktail, προτείνουμε το Cuba Melia με Ρούμι, Sorbet Mango, Kiwi και μπανάνα. Δροσιστικό και γευστικό!      
                                      
Το service είναι εξαιρετικό και τα παιδιά στο μπαρ ευγενικά και πάντα ευπρόσδεκτα να πειραματιστούν μαζί σου νέες συνταγές σε cocktail.

Άλλωστε νομίζω οτι σε κάποια brochure του ξενοδοχείου είδα γραμμένο 'Δεν είναι απλά η δουλειά μας, είναι το πάθος μας'.
 
Για περισσότερες πληφορίες επισκεφτείτε το website 
ή την επίσιμη σελίδα του ξενοδοχείου στο Facebook 

Melia Athens, Χαλκοκονδύλη 14, τηλ. 210 33 20 100 melia.athens@melia.com 

3 σχόλια:

  1. θα ήθελα να μάθω οι τιμές των coctails που κυμαίνονται. θα ηταν καλό να το αναφέρεται έστω με μια απλή παρατήρηση π.χ. φυσιολογικές τιμές, τσιμπιμένες κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία cocktail έχει και το Gazarte...Και επειδή η ζέστη καλά κρατάει ακόμα, προτείνω 2-3 Mango Mojito στην ταράτσα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή