Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Στο βάθος... κήπος!

Το 6 D.O.G.S., ο γνωστός πολυχώρος της Αβραμιώτου που μας έχει προσφέρει ψαγμένα μουσικά events και εκδηλώσεις, κάνει την διαφορά στο κέντρο της Αθήνας, ακριβώς στον κλείσιμο του καλοκαιριού (το τυπικο...), εγκαινιάζοντας τον πιο χαλαρωτικό χώρο στην Αθήνα. Το «Στο βάθος ο κήπος», λοιπόν -ή αλλιώς το νέο πράσινο project του 6 D.O.G.S.- είναι ένα silent bar (δεν υπάρχει μουσική, ευκαιρία για πραγματική κουβέντα). Λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 για καφέ, μέχρι αργά το βράδυ για (τι άλλο) φοβερά cocktails, ποτά, τα καταπληκτικά hot dogs, γλυκά και διάφορά ροφήματα, φυσικά υπό τη σκιά των δέντρων. 



Είπαμε χωρίς μουσική, αλλά όχι και χωρίς ψηφιακή τεχνολογία! Άλλωστε οι σερβιτόροι θα σου πάρουν παραγγελία με iPod. Φυσικά και υπάρχει λοιπόν free Wi-Fi πρόσβαση.

Ο κήπος που άνοιξε στις 20 Αυγούστου θα λειτουργεί όλο τον χρόνο, έχει άνετα ξύλινα τραπέζια, πάγκους, πολλά καθίσματα, 3 σεζλόνγκ, 2 αιώρες, 1 κούνια, μπρίζες (!) για τα laptops (θέλεις να κάνεις μια ένα meeting μέσω Skype, ας πούμε, μην ξεμείνεις απο μπαταρία) και άλλα πολλά.

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3210510

Περισσότερες πληροφορίες και updates μπορείτε να βρείτε στο προφιλ του 6 D.O.G.S. στο facebook http://www.facebook.com/pages/Six-DOGS/146230588595



6 σχόλια: